DINGDONG JE NAZAJ!

Dodano: 23.05.2020

Po napornih dnevih pandemije smo znova zagnali spletni portal DingDong! Od zdaj naprej, lahko ponovno nemoteno podarjate in prevzemate artikle. Vsakega vašega artikla bomo iz srca veseli!

Ob tej priložnosti pozivamo vse uporabnike (in tudi ostale), da neuporabnih stvari ne zavračate in jih mečete v smeti.  Podarite jih sosedu ali znancu, varnim hišam, materinskim domovom, pediatričnim klinikah, vrtcem, šolam in ostalim ustanovam. Še lažje pa je to storiti preko našega portala www.dingdong.si
 
KAJ VAM ZAGOTAVLJAMO?

  • Anonimnost pošiljatelja paketa

Na paketu je, kot pošiljatelj, vedno naveden DingDong. Na ta način vam zagotavljamo 100% varnost osebnih podatkov.

  • Stroške zavrnitve krijemo mi

V primeru, da prejemnik paketa ne prevzame, ga pošta vrne v pisarno DingDong, mi pa ga ponovno naložimo na stran. Prav tako vse poštne stroške pokrijemo mi.

  • Od vrat do vrat

Svojim uporabnikom omogočamo prevzeme paketov na domačem naslovu, prav tako pa pakete dostavljamo na naslove prejemnikov.

  • Sledljivost pošiljke

Vsakemu izdelku, poslanemu preko naše strani, se dodeli sledilna številka. Na ta način boste vedno vedeli kaj se dogaja z vašim paketom.

  • Plačilo z odkupnino

Kot prejemnik, si lahko sami izberete vrsto plačila poštnine. Ponujamo vam možnost plačila preko kreditne kartice, Paypal ali pa plačila po povzetju.

  • Prenos paketov do 50 kg

Omogočamo vam pošiljanje paketov vse do 50 kg in velikosti do 150 cm po katerokoli stranici (seštevek dolžine in obsega vse do 300 cm).

  • Ažurne informacije

Zavedamo se, da so informacije ključnega pomena, zato našim uporabnikom zagotavljamo: SMS obveščanje, E-obveščanje, Klic pred dostavo.

  • Pazlivejše ravnanje

Vsi naši paketi se pošiljajo po varnostnem protokolu za pazljivejše ravnanje. Tako bo vsak poslan izdelek na naslov prispel varno.


KAJ LAHKO IN KAJ NE MOREM PODARITI?
Na DingDongu se zavedamo vaše velikodušnosti, vendar obstajajo stvari ki jih žal, zaradi stroškov, varnosti ali zakonov ne moremo sprejeti.

Željene stvari za poadrjanje:  igrače, športni rekviziti, knjige, družabne igre, modni dodatki, šolski pripomočki, oblačila.

Izdelki, ki jih ne sprejemamo: hrana, živali, rastline, uničene ali nedelujoče stvari, izdelki z nasilno vsebino, orožje, zdravila. 
 

V primeru vprašanj, smo vam vedno na voljo na info@dingdong.si

Ekipa DingDong

 

Naložbo izdelave spletne strani, mobilne aplikacije, spletne trgovine in rezervacijske platforme sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

2 paket