ZAKAJ JE DOBRO BITI DOBRODELEN?

Dodano: 19.02.2020

Nova obleka, igrača za našega malčka, novi čevlji, zabavna elektronika,… to je le nekaj stvari, ki se večini ljudi v današnjem času zdijo samoumevne in si jih brez težav privoščimo. Žal se na tem mestu premalokrat zavedamo, da so v naši bližini ljudje, ki si, zaradi finančne stiske, novih stvari niso zmožni privoščiti. 

Prepričana sem, da ima vsak od nas doma kakšno stvar, ki je ne potrebuje. Nekje, morda že v sosednji hiši, pa živi nekdo, ki si to želi, vendar si, zaradi takšnih ali drugačnih razlogov, tega ne more privoščiti. Zakaj bi jo torej zavrgli? 

Naš portal omogoča vzajemno menjavo stvari, s katerimi bomo pomagali izpolnjevati želje in tako osrečili marsikoga. Če še niste prepričani, preberite kako z dobrodelnostjo pomagate tudi sebi.

POMAGAJMO DRUGIM
Če imamo doma stvari, ki so nam v napoto in jih ne uporabljamo več, jih nikar ne zavrzimo. Stvar, ki jo imamo doma in za nas ni uporabna, lahko v rokah nekoga drugega spet postane uporabna. Zakaj bi rabljena oblačila ali rabljeno obutev metali v smetnjake, če jo lahko podarimo in s tem pomagamo nekomu drugemu?

NE PRIČ AKUJMO NIČESAR V ZAMENO
Nič ni lepšega od občutka, ko se zavemo, da smo nekomu pomagali. Pri nas bodo stvari zagotovo prišle v prave roke, saj si lahko ljudje sami izberejo stvari, ki jih potrebujejo in jih bodo z veseljem uporabljali, tudi, če se vam ne zdijo več uporabne. Naj bo dajanje iz srca!

PODARIMO NASMEH IN ZANETIMO ISKRICE V OČEH
Stvari, ki so vam odveč, bodo zagotovo prišle prav komu drugemu. Stare igrače, premajhna ali prevelika rabljena oblačila in ostali rabljeni predmeti, ki so za vas neuporabni, bodo spet narisali nasmeh na obraz ljudem, ki jih bodo prejeli.

OSREČ MO TUDI SEBE
S tem, ko bomo podarjali stvari, bomo nekomu prihranili denar, stvarem povečali življenjsko dobo, in najpomembnejše: osrečili bomo tudi sebe.
Poglejte v svoje omare, škatle in podstrešja, kaj bi lahko podarili in skupaj (p)ostanimo dobrodelni!


Avtor: Nuša

Naložbo izdelave spletne strani, mobilne aplikacije, spletne trgovine in rezervacijske platforme sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

2 paket