Informacije


Vsi izdelki na strani DingDong.si so brezplačni. Cena poštnine se zaračuna le prejemniku paketa, torej uporabniku, ki paket prevzame. Obračuna se po ceniku Pošte Slovenije »poslovni paket«. Cenik je dodan na koncu strani.
 

Po »poslovnem paketu« vam tako zagotavljamo:
 

Anonimnost pošiljatelja paketa

Na paketu je, kot pošiljatelj, vedno naveden DingDong. Na ta način vam zagotavljamo 100% varnost osebnih podatkov.

Stroške zavrnitve krijemo mi

V primeru, da prejemnik paketa ne prevzame, ga pošta vrne v pisarno DingDong, mi pa ga ponovno naložimo na stran. Prav tako vse poštne stroške pokrijemo mi.

Od vrat do vrat

Svojim uporabnikom omogočamo prevzeme paketov na domačem naslovu, prav tako pa pakete dostavljamo na naslove prejemnikov.

Sledljivost pošiljke

Vsakemu izdelku, poslanemu preko naše strani, se dodeli sledilna številka. Na ta način boste vedno vedeli kaj se dogaja z vašim paketom.

Plačilo z odkupnino

Kot prejemnik, si lahko sami izberete vrsto plačila poštnine. Ponujamo vam možnost plačila preko kreditne kartice, Paypal ali pa plačila po povzetju.

Prenos paketov do 50 kg

Omogočamo vam pošiljanje paketov vse do 50 kg in velikosti do 150 cm po katerokoli stranici (seštevek dolžine in obsega vse do 300 cm).

 

Ažurne informacije

Zavedamo se, da so informacije ključnega pomena, zato našim uporabnikom zagotavljamo: SMS obveščanje, E-obveščanje, Klic pred dostavo.

 

Pazlivejše ravnanje

Vsi naši paketi se pošiljajo po varnostnem protokolu za pazljivejše ravnanje. Tako bo vsak poslan izdelek na naslov prispel varno.

 

  

Kako je priporočljivo fotografirati izdelek:

Najbolje je, da izdelek fotografirate tako, da ga malce odmaknete od objektiva telefona/fotoaparata. Tako boste dobili celotno sliko, ki jo lahko kasneje obdelate (približate ali vrtite) kot si sami želite.

Primer nepravilno in pravilno posnete fotografije:V primeru dodatnih vprašanj, smo vam vedno na voljo na info@dingdong.si

Prijeten pozdrav,
ekipa DingDong.si

Naložbo izdelave spletne trgovine in rezervacijske platforme sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Sofinanciranje je bilo pridobljeno preko Vavčerja za digitalni marketing.

0 paket